Program preoblikovanja tela

Ovaj program je namenjen kako ženama tako i muškarcima s’tim što se program u segmentu manuelne masaže i preparata prilagodjava polu. Program je osmišljen u Centru za intenzivan tretman modelovanja i korekcije tela - smanjenje volumena, zatezanje mišića, limfnu drenažu i uklanjanje celulita.

Program je kombinacija sledećih tehnika i proizvoda:

  • kvantne kozmetološke tehnologije za biorevitalizaciju
  • manuelne masaže
  • SPA linije prirodne profesionalne kozmetike Vellinia
  • fitopreparata za per os upotrebu
  • preporuka za pravilnu ishranu i suplementaciju

KVANTNA TEHNOLOGIJA je zasnovana na jedinstvenoj kombinaciji 4 vrste biostimulativnih elektromagnetnih dejstava koji deluju na biološke mehanizme u organizmu, stimulišu procese regeneracije i razmene materija u ćelijama tkiva, poboljšavaju hemodinamiku, cirkulaciju krvi i limfe, kao i turgor kože.
MANUELNA MASAŽA je kombinacija tehnika za limfnu drenažu, jačanje mišićnog tonusa i uskladjivanje metaboličkih procesa.
SPA linija profesionalne kozmetike Vellinija je lider medju ruskim proizvodjačima prirodne kozmetike. Preparati imaju i aromaterapijski efekat.
FITOPREPARATI za per os upotrebu su čaj i tinktura koji su ciljno receptuirani od strane fitoterapeuta Centra. Koriste se po preporuci terapeuta u toku programa a po potrebi i posle.
PREPORUKE za pravilan način ishrane i suplementaciju su opšteg karaktera (ukoliko se klijent ne opredeli za Funkcionalnu dijagnostiku) i obavezni su segment programa kako bi se postigli maksimalni rezultati.
Program preoblikovanja tela se sačinjava individualno u odnosu na stanje klijenta a interval procedure je minimum 3 puta nedeljno.

Program detoksikacije

Organizam je samoregenerišući sistem sastavljen od više miliona ćelija koje funkcionišu zajedno u savršenoj harmoniji sve dok se ona ne naruši. Narušena harmonija dolazi od toksina i mikroorganizama koje unosimo u organizam, zato preporučujemo periodičnu primenuprograma detoksikacije, u zavisnosti od usvojenih zdravih navika zivota.

Tretman traje 90 min.

Po preporuci terapeuta uključuje se i biorezonantna terapija. Program detoksikacije prate opšte preporuke za ishranu i suplementaciju. Preporučuje se Funkcionalna dijagnostika pre otpočinjanja programa kako bi se postigli maksimalni rezultati.

Antistres program

Ovaj program se preporučuje ukoliko je klijent izrazito izložen stresu. Danas je poznato da svakodnevni problemi izazivaju stres, zbog čega nadbubrežne žlezde luče još više kortizola, moćnog hormona stresa, koji je uzrok hroničnog umora, gojaznosti, depresije, oslabljenog pamćenja i srčanih bolesti. Svaki stres, bilo da je fizički, emotivan ili mentalni, zahteva od organizma prilagođavanje koje omogućava delovanje hormona.

DO VITKOG I ZATEGNUTOG TELA KOMBINOVANIM BIOMETODAMA

Centar za revitalizaciju „Biointegra“ razvio je niz efikasnih programa za gubljenje telesne mase, preoblikovanje tela i zategnutost kože.

Najbolji dokaz su rezultati koje smo postigli kod naših klijentkinja:

Marija /1987. godište/

Nakon 10 tretmana u junu 2016. smanjila je obim struka za 4cm; obim kukova za 5cm; obim butina za 4cm

Opšta slika: vidna zategnutost mišića; koža je zategnutija, hidrirana i nahranjena; strije na bokovima su smanjene.

Biljana /1956. godište/

Nakon 10 tretmana u maju 2016. smanjila je obim struka za 5cm; obim kukova za 6cm; obim butina za 5cm

Opšta slika: koža je zategnutija i nahranjena; mišići su bolje oblikovani; strije na stomaku su vidno smanjene; celulit na nadlakticama je vidno smanjen.

I FAZA:
dijagnostika

Klijet prvo obavlja razgovor sa stručnim timom centra (po potrebi i želji klijenta radi se detaljna analiza krvi), a potom stručni tim preporučuje čajeve, tinkture i biosuplemente, koje klijent pije tokom programa, a u slučaju potrebe i posle njega. Čajevi i tinkture prave se u centru, po ciljano osmišljenim recepturama, za svakog klijenta posebno.
Osim toga, terapeut daje klijentu opšte preporuke za pravilan način ishrane. Ovo je obavezan segment programa, bez kojeg se ne mogu postići maksimalni rezultati.

II FAZA:
laserska fototerapijska biostimulacija tkiva

Specijalnim aparatom, koji funkcioniše na bazi biostimulativnih elektromagnetnih talasa, podstiče se razmena materija u ćelijama. Ćelije se regenerišu i ishranjuju velikim količinama kiseonika. Poboljšava se hemodinamika i cirkulacija krvi i limfe, kao i turgor kože. Organizam postaje spreman da maksimalno apsorbuje i iskoristi aktivne supstance, koje se koriste tokom drugih faza programa. Tokom ove faze klijent oseća blag, prijatan i topao dodir. Ova procedura radi se počev od predela ispod grudi, pa do vrhova nožnih prstiju.

III FAZA:
manuelna spa masaža

Kada je tkivo spremno, prelazi se na specijalnu masažu, koja predstavlja kombinaciju tehnika limfne drenaže, jačanja mišićnog tonusa i usklađivanja metaboličkih procesa. Masaža se radi sa linijom profesionalne kozmetike Velinia, koja je lider među ruskim proizvođacima prirodne kozmetike. Preparati sadrže aktivne supstance koje efikasno razbijaju celulit, smanjuju otoke, zatežu kožu, relaksiraju mišiće i imaju aromaterapijski efekat.
Na osnovu detaljnih analiza krvi, stanja organizma i individualnih potreba, fitoterapeut određuje koji preparati će se koristiti tokom masaže. Za svaku osobu pravi se različita kombinacija preparata! Jedan tretman traje 90 minuta.