Antiage vežbe i masaža lica

je metod koji je prirodna alternativa plastičnoj hirurgiji. Traži posvećenost, istrajnost i kontinuitet u praktikovanju. Metoda je kombinacija brižljivo izabranih vežbi za kompletnu muskulaturu lica i vrata osmišljene od strane stručnog tima dermatologa, fizioterapeuta i instruktora joge. Vežbama se oblikuju mišići koji su slabi konstitucionalno ili su vremenom izgubili na čvrstini i masi. To je prirodan, neagresivan, efikasan metod definisanja kontura lica.

Vežbe prati i masaža lica bio-eliksirima receptuiranim za svakog klijenta posebno. Pojačana cirkulacija i limfna drenaža utiču na elastičnost i turgor kože. Rezultati su vidljivi nakon par nedelja.

Antiage lica, vrata i dekoltea profesionalnom kozmetikom „3D Medical Collagen“

Ovo je tretman koji sa pravom nosi epitet „revitalizujuci“. Daje kumulativan efekat maksimalne hidriranosti, toniziranosti, ujednacenosti boje kože i liftig efekat.

3D Medical Collagene kozmetika proizvedena je u farmaceutskoj laboratoriji Odeljenja za kolagenske preparate Moskovske medicinske akademije I.M. Sechenov. Dugogodišnja naučna istraživanja rezultirala su jedinstvenom tehnologijom u proizvodnji prirodnog, čistog , termostabilnog, "živog" molekula kolagena, koji je 100% biokompatibilan sa onim u ljudskom tkivu.

U cilju postizanja maksimalnih dugorocnih efekata 3D Medical Collagene profesionalna kozmetika se, u okviru propisanih procedura, nanosi tehnikom remodelirajuce miofascijalne masaže, koja je autorizovana u kompaniji Medical 3d Collagene.

Pozitivni efekti tretmana 3D Medical Collagene kozmetikom su:

IZUZETNA HIDRIRANOST KOŽE.

Kolagen deluje kao“hidro jastuk”, vezujući ogromne količine vode, što daje trenutno vidljiv efekat hidratacije sa produženim dejstvom. Već posle prvog tretmana uklanjaju se znaci umora, a koža dobija povećani turgor, punoću, jedrinu i sjaj.

IZRAŽEN LIFTING EFEKAT.

Koža dobija čvrstinu, tonus i elastičnost. Mimičke i duboke bore se smanjuju. Zahvaljujući masaži dolazi do jačanja facijalnih mišića, uz formiranje pravilnih kontura.

Pored toga:

- Tretmani imaju izražen drenažni efekat, aktiviraju izbacivanje toksina i ubrzavaju metabolizam, čime se uklanja otečenost lica; - Masaža podsticajno deluje na relaksaciju, oslobađanje od napetosti i ublažavanje stresa. - - Ten se posvetljuje i ujednačava; - Tretmani vidljivo deluju na uklanjanje pigmentnih fleka; - Za postizanje dugoročnih efekata nehirurškog i neinvazivnog zatezanja (6-8 meseci) preporučuje se 6-12 tretmana.

Biorevitalizacija hijaluronom, vitaminima, mineralima, aminokiselinama

Radi se o kombinaciji tehnika mezoterapije (površni brojni ubodi na kompletnoj regiji lica, vrata i dekoltea, tzv. nappage + pojedinačni, malo dublji ubodi sa pravljenjem malih uzdignuća - papula na mestu ubrizgavanja) i ubrizgavanja direktno u bore/brazde, slično davanju tzv. filera. Oba mogu da se kombinuju sa odgovarajucim dijetetskim suplementima koji pojačavaju efekat podmlađivanja. Suština je da se fibroblastima obezbedi gradivni materijal za sintezu kolagena i optimalno okruženje koje je ključno za povećanje njihove aktivnosti. Pokazalo se da fibroblast osobe stare preko 70 godina može da probudi, i čak premaši aktivnost fibroblasta mlade osobe od 20-30 godina, ako mu se poboljša okruženje, a to je suština ovih tretmana.